News | Forum | People | FAQ | Links | Search | Register | Log in
Mark V - Release 1.00
http://quakeone.com/markv/

* Nehahra support -- better and deeper link
* Mirror support, "mirror_" textures. video
* Quaddicted install via console (i.e. "install travail")
* Full external texture support DP naming convention
* Enhanced dev tools texturepointer video inspector video
* IPv6 support, enhanced server capabilities
* Enhance co-operative play (excels at this!)
* Software renderer version (WinQuake)
* "Find" information command (ex. type "find sky")

Thanks to the beta testers! NightFright, fifth, spy, gunter, pulsar, johnny law, dwere, qmaster, mfx, icaro, kinn, adib, onetruepurple, railmccoy

And thanks to the other developers who actively provided advice or assistance: Spike (!), mh, ericw, metlslime and the sw guys: mankrip and qbism.

/Mac version is not current yet ...; Linux will happen sometime in 2017
First | Previous | Next | Last
Thread Closed Due To Spam. 
 
Thread Re-opened So People Can Read The Spam 
 
Whaaaaaat? 
This place... I was just curious as to why a particular thread was closed. 
Sorry. 
Didn't mean to be arsey, but it has been annoyingly persistent on this thread recently. 
Bleep Bloop 
Wonder what the the target words are that the bot is using to to focus on this thread? 
Well. 
I was wondering if the bots keep chasing their most recently spammed threads?? Tho, obviously the browser / mobile thread was targetted by words. 
Quake Mark V Source Port Problems 
Hi, I downloaded Mark V and it's really good in general. However unfortunately I seem to have some issues with the mouse buttons. Occasionally it doesn't detect when I've fired a bullet (i.e. clicked mouse button 1), occasionally it doesn't detect a jump (mouse button 2) and sometimes it just keeps shooting by itself even when I've stopped pressing the mouse button.

I know it's not my mouse because it doesn't happen in any other games, including when I use Quakespasm.

I'm running the .exe that is titled 'Mark V Version 1.99 Revision 5'. I downloaded it from here http://quakeone.com/markv/ ('Download GOG/Steam installer for Windows' option).

If there are any solutions to this I'd be grateful, thanks! 
Continuing From #2618 
Hello, me again. So after doing some experimenting with an older Mark V build (1036), we've found that DirectInput is the culprit for causing the mouse registry issues. Build 1036 did not use DirectInput and there are no longer any mouse-click registry issues with it for me. I would stay on this older build but unfortunately it comes with some pretty bad framerate drops here and there, unlike the newest one.

If Mark V 2.0 is ever made, can there be an option to disable DirectInput and go with whatever control configuration was being used in build 1036? I would love for that to happen, as I love the performance of the latest Mark V, it's just the mouse registry stuff ruins it unfortunately.

Thanks for your work baker, hope you can help. 
 
Sadly, Baker disappeared some months ago. 
Continuing From #2619 
@mankrip yes, I see that from this thread lol. Oh well.

Anyway, good news. It turns out that if I run the latest version's Directx9 exe I no longer have issues with mouse registry. Runs great. This is my new favourite Quake port, even if it currently feels a bit buggier than Quakespasm. I had one crash with this. I exited E1M5 and it crashed to desktop. Hopefully that was just a one off. I really love this port and just wanna express my appreciation. The feel of the mouse is just godlike.

So yeah, cheers, please ignore post #2619 as DirectInput clearly isn't the cause of mouse reg issues, as somehow the directx9 version of the latest released does not have those issues for me. 
Winquake Hipnotic Music 
scourge of armagon music won't play unless you change the the volume slider. dissolution and vanilla work fine. 
Lol 
ask otr or eddie to fix it 
Host_Error: AllocBlock: Full 
Had this issue while trying to play Artistic's map for MapJamX, while using D3D9.

Any idea on how to fix this? 
Antialiasing And Anisotropic Filtering 
I love the look of GL_NEAREST but there's horrible texture aliasing, which is improved by going to one of the mipmap_linear modes but then you lose the charming pixelated look.

Also, is it possible to add support for Antialiasing? I've tried forcing it in the Nvidia control panel seeing as this is a DX9 game, but it didn't work.
SMAA injector works, but it's only FXAA and makes the game blurry. 
13 posts not shown on this page because they were spam
First | Previous | Next | Last
Post A Reply:
Name:
Title:
Body:
message
question
exclamation
idea
flame
noflame
error
skull
beer
moon
pent
rocket
sheep
pacman
pig
cheese
worldcraft
gauntlet
crate
pitfall
pimp
smile
cool
sad
frown
oi
yay
tongue
evil
wink
neutral
q1
q2
q3
ut
hl
cs
doom
dkt
serious
cube
Website copyright © 2002-2019 John Fitzgibbons. All posts are copyright their respective authors.